Završena 11. sjednica Skupštine grada Trebinja | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Završena 11. sjednica Skupštine grada Trebinja

Datum:29.03.2022.

U nastavku Sjednice odbornici su, između ostalog, usvojili i Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem na području grada Trebinja za period od 01.01.2022. do 31.12.2022. godine, Prijedlog odluke o raspisivanju javnog oglasa za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u svojini Grada Trebinja putem pribavljanja pisanih ponuda, kao i Prijedlog saglasnosti na nacrt ugovora o regulisanju međusobnih odnosa.

Takođe, odbornici su usvojili i Prijedlog odluke o utvrđivanju osnovice za obračun rente, Odluku o prosječnim jediničnim cijenama radova komunalne i druge javne infrastrukture i uređenje javnih površina i Odluku o visini naknade za troškove uređenja gradskog građevinskog zemljišta.

Na današnjoj sjednici Skupštine grada Trebinja imenovani su članovi komisija za primopredaju dužnosti, članovi odbora za reviziju i članovi upravnog odbora javnih ustanova i preduzeća čiji je osnivač Grad Trebinje.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: