Nevesinjski Radikali izabrali novi Opštinski odbor | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Nevesinjski Radikali izabrali novi Opštinski odbor

Datum:18.04.2015.
U  Nevesinju je sinoć održana  redovna Izborna skupština Srpske radikalne stranke RS na kojoj je izabran novi Opštinski odbor.  Nevesinjski radikali su analizirali rad stranke u proteklom periodu, a  usaglasili su i planove za političko djelovanje u tekućoj godini. Skupštini su prisustvovali  predsjednik SRS RS Milanko Mihajlica i generalni sekretar Stranke Darko Matijašević.

Mihajlica je izrazio očekivanje da će radikali sa ostalim opozicionim strankama iz RS  demokratskim putem  još u ovoj godini izboriti promjenu aktelne  većine u  NS RS.

- U Republici Srpaskoj  bi se moglo živjeti bolje ako bi na vlasti imali  odgovorne i obrazovane ljude i iskrene patriote – istakao je Mihajlica, ukazujući da  Srpska ima dovoljno prirodnih bogatstva, ali se, kako je rekao, sa njima ne upravlja domaćinski i koristi imaju samo pojedinci.  Lider radikala  očekuje da  će  u RS vrlo brzo doći do pozitivnih promjena  i da će na vlast doći ljudi koji će konačno početi rješavati narodne probleme.


Izvor: Radio Nevesinje


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: