Ćurić: Projekat aerodroma u Trebinju na ponos svih nas | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Ćurić: Projekat aerodroma u Trebinju na ponos svih nas

Izvor: RTRS | Datum:03.04.2022.

Gradononačelnik Dubrovnika Mato Franković ne bi trebalo da smeta, ako ne može da pomogne, nema potrebe da se politika upliće u izgradnju aerodroma u Trebinju, a poručio je gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić.

On je napomenuo da se i šezdesetih godina prošlog vijeka, kada se gradio aerodrom Čilipi u Dubrovniku moglo postaviti postavi pitanje gdje taj aerodrom treba da se gradi, a prema informacijama kojima on raspolaže, lokacija je bila bolja u Trebinju.

- Ja sam za to da se svi uslovi ispune, ali isto tako bez uplitanja politike. Nema potrebe za suvišnim komentarima da će gradnja aerodroma u Trebinju loše uticati na neke zemlje - rekao je Ćurić komentarišući to što je dubrovački gradonačelnik Mato Franković zatražio od Savjeta ministara da zaustavi izgradnju aerodroma u Trebinju.

Poručio je dubrovačkom gradonačelniku da ne smeta, ako ne može da pomogne u izgradnji aerodroma u Trebinju.

- Projekat aerodroma u Trebinju je na ponos svih nas - istakao je Ćurić.

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković zatražio je od Savjeta ministara da zaustavi izgradnju aerodroma u Trebinju dok se ne ispita uticaj na okolinu preko državnih granica i utvrdi nepostojanje uticaja na izvorište rijeke Omble.

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: