Milica Ijačić: Pozitivnom energijom do trebinjskog parlamenta | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Milica Ijačić: Pozitivnom energijom do trebinjskog parlamenta

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:08.10.2016.

Sa svojih 25 godina, pozitivnom energijom i iskrenošću, Milica Ijačić je dobila povjerenje preko 1300 Trebinjaca. Milica je u invalitskim kolicima, ali to je neće spriječiti da se u naredne četiri godine bori za prava osoba sa invaliditetom i mladih ljudi.

Milica Ijačić veliku zahvalnost duguje onima koji su je izabrali za svog predstavnika, kaže, iznevjeriti ih neće. Zahvalna je i onima koji su joj pružili šansu da uđe u još jednu borbu i da još jednom iz nje izađe kao pobjednik.

Kao i do sada, ova dvadesetpetogodišnja Trebinjska odbornica ne preza ni od čeka. Pozitivna energija je dovela do skupštinske sale trebinjskog parlamenta i tamo će se kaže boriti upravo pozitivnom energijom. Ne plaši se oštrih diskusija i obećava da, kao većina mladih ljudi, u skupštini neće biti ćutolog.

9. juna 2010. godine Milici Ijačić život se potpuno promijenio. Pad sa trešnje i povrerda kičme koja je dovela do invaliditeta za Milicu su značili ponovno rođenje. Krenula je sve iz početaka, borila se lavovski i uspjela. Bez obzira na sve poteškoće, Milica je danas odbornik trebinjskog parlamenta, ali ne samo to, Milica je od neki dan i brucoš na Fakultetu za proizvodnju i menadžment u Trebinju, kaže već od januara očekuje i prve desetke.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: