SDS Trebinje: Gradski odbor podržao Bosićevu kandidaturu | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

SDS Trebinje: Gradski odbor podržao Bosićevu kandidaturu

Datum:19.04.2015.

slikaSaopštenjem za javnost danas se oglasio trebinjski gradski odbor Srpske demokratske stranke.

Nakon Izborne skupštine gradske organizacije Srpske demokratske stranke Trebinje, koja je održana 29. marta, a na kojoj je imenovan novi sastav Gradskog odbora, a za predsjednika izabran Vidomir Begenišić, prije dva dana održana je i konstitutivna sjednica Gradskog odbora.

Za zamjenika predsjednika trebinjskog SDS-a izabran je dr Branko Butulija, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, a izabran je i novi Izvršni odbor, kao i komisije i druga radna tijela.

Na dnevnom redu bila je i tačka koja se odnosila na pripreme za održavanje izborne Skupštine SDS-a, u Banja Luci, 10. maja, na kojoj će biti izabran novi predsjednik stranke.

Trebinjski Gradski odbor je za ovu funkciju kandidovao aktuelnog predsjednika Mladena Bosića, koji je ranije najavio da će na Skupštini SDS biti jedan od kandidata za predsjednika stranke, navodi se u današnjem saopštenju SDS-a Trebinje.


Izvor: Radio Trebinje


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: