SNSD ODGOVORIO KRUNIĆU: Trebinje i Hercegovina su odavno budni i trijezni | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

SNSD ODGOVORIO KRUNIĆU: Trebinje i Hercegovina su odavno budni i trijezni

Datum:16.06.2022.

Trebinje i Hercegovina su odavno i budni i trijezni i odlično razlikuju rad, znanje i djela od obmana, politikanstva i zlih namjera, poručili su iz trebinjskog SNSD-a.
U saopštenju se dodaje da su to građani Trebinja pokazali ubjedljivim povjerenjem koje pružaju aktuelnoj vlasti i koje je iz godine u godinu jače i čvršće.

Odgovorajući poslaniku PDP-a Ljubiši Kruniću na navode da je ovo prelomna godina, pa će, kako je rekao, “Hercegovci i Trebinje po ko zna koji put u istoriji ustati”, da je to pokazao i “veličanstveni skup u Trebinju”, iz trebinjskog SNSD-a ističu da je za Krunića izgleda svaka prelomna samo nikako da je prelome.

“Jesu li vam bliži Sarajevo ili Banjaluka, ko su vam finansijeri, ko politički partneri i šta je politika koju promovišete?”, pitaju iz trebinjskog SNSD-a.

Sva ta pitanja, smatraju u SNSD-u u Trebinju, Krunić je trebalo da postavi grupi ljudi koju su okupili prije nekoliko dana u Trebinju, a ne da nepovezano priča, vrijeđa i pokušava po koji već put bezuspješno da dođe do izražaja.

“Koliko je skup o kome Krunić priča bio uspješan pokazale su odmah nakon što se završio, duboke međusobne podjele i svađe, te ponižavanje učesnika i simpatizera, a sve je kulminiralo i isključenjima iz pojedinih partija onih kojima su se dodvoravali da bi bili uz njih”, ističu u SNSD-u.

Iz ove političke partije poručuju Kruniću i njegovim istomišljenicima da bi im bilo pametnije da se osvijeste i ne “granaju” po Trebinju, te da se manu blefiranja i praznih priča i da pređu na djela.

“Umjesto da gledate u tuđa, sređena dvorišta bolje da se pozabavite svojim koje truli i koje je odavno zaraslo korovom”, poručili su iz trebinjskog SNSD-a.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: