SKOKO nosilac liste za izbornu jedinicu 9 | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

SKOKO nosilac liste za izbornu jedinicu 9

Izvor: Rejting.info | Datum:29.06.2022.

Potpredsjednik Socijalističke partije Srpske i narodni poslanik, Maksim Skoko, izabran je za nosioca liste SPS – Socijalistička partija Srpske – Goran Selak u Izbornoj jedinici 9 za Narodnu skupštinu.

Za šefa Izbornog štaba imenovan je Ognjen Kapor, šef pres službe je Andrea Šaraba, a šef tima za kontrolu izbora je Tanja Šarenac.

Sastanak predstavnika odbora iz ove regije sa rukovodstvom SPS i članovima Izbornog štaba održan je u Foči, a kako je nakon sastanka izjavio lider SPS Goran Selak, SPS u Hercegovini “ima podršku naroda i najbolje kandidate”.

SPS i u Hercegovini ima rješenja i ljude koji su spremni da rade i mijenjaju stvari. Imamo najbolje kandidate i imamo energiju i volju da se izborimo za naše ciljeve koji su sažeti u program Srpska iznad svega. Treba nam što šira podrška da se izborimo za niže cijene lijekova, za mjere ublažavanja krize i pomoć najugroženijima, za novi zakon o pravima boraca, za pomoć od 5.000 KM za svako novorođeno dijete, podršku mladima kao i druge ciljeve koje smo sebi postavili. Uvjeren sam da narod u Hercegovini prepoznaje ovo što radimo, da imamo veliki broj istomišljenika i da ćemo imati još snažniju podršku – poručio je Selak.

Srpskainfo


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: