ŠAPURIĆ: Neophodno jedinstvo hercegovačkih poslanika – ne trebaju nam cirkusanti! | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

ŠAPURIĆ: Neophodno jedinstvo hercegovačkih poslanika – ne trebaju nam cirkusanti!

Izvor: rejting.info | Datum:10.09.2022.

Gradski odbor NDP danas je na gradskom trgu u Trebinju, kroz razgovor sa građanima upoznat sa njiihovim prijedlozima ključnim za napredak našeg grada i cijele Hercegovine kao i programom kandidata koalicijije ove partije.

Predsjednik Gradskog odbora NDP-a Bojan Šapurić, istakao je da je bitno jedinstvo svih hercegovačkih poslanika iz Izborne jedinice /IJ/ 9, kao i zajednički nastup u NSRS bez obzira kojoj političkoj organizaciji pripadali, jer je to jedini način kako bi se Trebinje i Hercegovina razvijali na svim poljima bitnim za društvo.

“Ne smijemo dozvoliti da naši poslanici iz IJ 9 prave komedije po NSRS da nas gledaju kao cirkusante i glavne zabavljače. Cilj nam moraju biti interesi Hercegovaca jer 7 poslanika može biti značajan faktor prilikom odlučivanja”, kategoričan je Šapurić i poručio da NDP sa koalicijom ima siguran mandat u IJ 9.

Hvala građanima koji su nam ukazali povjerenje!
Vaš Gradski odbor NDP-a Trebinje.
Za bolju Srpsku❗️
Za bolju Hercegovinu❗️
Za bolje Trebinje❗️


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: