Petrović Vukanoviću: Stidi se! Ukaljao si ime svojih slavnih predaka Bobanaca! | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Petrović Vukanoviću: Stidi se! Ukaljao si ime svojih slavnih predaka Bobanaca!

Izvor: Hercegovina Press | Datum:14.09.2022.

Generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović istakao je da je Nebojšu Vukanoviću mnogo draža Baščaršija od Trebinja, Banjaluke i Beograda i da sve što radi radi po naređenju onih koji ga finansiraju, a koji srpskom narodu ne žele ništa dobro.

Petrović je naglasio da za Nebojšu Vukanovića, alijas Gubitnik, odavno zna da ga ne interesuje ništa osim onoga u čemu on ima ličnu korist, pa bila to i pažnja koje je veoma željan.“I ovoga puta, kao i na Sveto preobraženje Gospodnje oblatio je krsnu slavu crkve u selu Orašje u Popovom polju, napao Srpsku pravoslavnu crkvu /SPC/, izvrijeđao sveštenstvo, a na kraju je čak i poručio da su ‘pod uticajem komunista’ iako se ta ista SPC godinama borila da sačuva pravoslavnu vjeru i identitet srpskog naroda u vremenu kad je riječ ‘pravoslavlje’ bila zabranjivana, vladike i sveštenici proganjani, a crkve rušene”, naveo je generalni sekretar SNSD-a.

Petrović je u objavi na svom Fejsbuk nalogu napisao da je sada Nebojša Vukanović došao da toj istoj SPC i sveštenim licima drži pridike i govori šta može i valja i da mještani od krsne slave i velikog sveca prave politički događaj!?

“To govori onaj koji je nedostojan prezimena koje nosi iz časnih i junačkih Bobana, koji je svakojakim ružnim riječima napadao patrijarha Irineja i kome je Baščaršija mnogo draža od Trebinja, Banjaluke i Beograda. Dobro se zna da to radi po naređenju onih koji ga finansiraju i koji mu kroje političku sudbinu, a koji srpskom narodu ne žele ništa dobro.

 

 

Zato se stidi onoga čega nemaš – obraz si odavno izgubio. U potpunosti si izgubio kompas, svjestan da 2. oktobra u Hercegovini nećeš osvojiti povjerenje naroda i da su te već sada Hercegovci za sva vremena prekrižili. Sada ćeš i zvanično biti prekrižena nula od čovjeka”, istakao je Petrović.

On je poručio Vukanoviću da se, ako ništa drugo, bar suzdrži izliva mržnje na svete dane i ne donosi sud tek tako, ako već za sebe tvrdi da je vjernik.

“Egoizam te uništio, i u opoziciji su shvatili koliko si niko i odbacili su te kao sedmo prase. Nigdje nisi prispio, nemaš s kim kafu da popiješ – osim sa onih desetak koji su prihvatili da im ispiraš mozak. Ali i oni, poput profesora Parežanina, polako uviđaju koliko si niko i koliko misliš samo na sebe”, naveo je Petrović.

Na kraju objave Petrović je informisao Vukanovića da mu je trenutni rejting u Hercegovini oko 3,3 odsto.

“Nedovoljno da budeš ni Bakirovog drugi pomoćnik. Više nisi ni zaslužio! A one izborne krađe što pominješ, okači mačku o rep. Znaš ti dobro da nemaš nikakve šanse na ovim izborima. Prokockao si sve prilike i vrijeme je da od tvojih laži odmorimo. O najavama blokada neću ni pisati, u tvojoj glavi je odavno blokada”, istakao je Petrović.

Vukanović je, govoreći o obilježavanju slave crkve u Orašju, naveo da vlastodršci u nedostatku projekata “trčkaraju za vladikama i sveštenicima”, ali i da je “Srpska pravoslavna crkva i dalje na velikim iskušenjima i pod velikim pritiskom komunista.

Srna


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: