Vukanović nazvao gubitnicima SDS – ove prvake, Trivićeva poručila da će primiti metak, a i Šarović je bio na tribini | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Vukanović nazvao gubitnicima SDS – ove prvake, Trivićeva poručila da će primiti metak, a i Šarović je bio na tribini

Izvor: hercegovina press | Datum:18.09.2022.

Nikad manje ljudi, nikad slabiji skup. Nikad veća nervoza. Sve je sinoć izgledalo tragično na centralnoj tribini opozicije koja se u odnosu na 2018. godinu kada je bila slaba i nekonsolidovana, za ove izbore rasula u paramparčad.

Zato i ne čude nervozna lica, tikovi opozicionih kandidata i vapaji koji su upućeni s pozornice.

A najveći egoista razjedinjene opozicije, Nebojša Vukanović ovoga puta je prevazišao i sam sebe i pokazao da njegov sebičluk i nezajažljivost nemaju granica. Svjesno je ponizio i iskoristio SDS i PDP, a prvake ovih političkih partija nazvao gubitnicima. Usredsređen samo na sebe i vlastitu korist i promociju ovaj egocentrik je već u prvim minutima svog obraćanja iz igre izbacio nosioca liste SDS – a, Vukotu Govedaricu , naglašavajući da je u prošloj izbornoj trci od „dva vuka“ povjerenje glasača dobio samo jedan, Vukanović. Nok aut za Vukotu. A bilo ih je još. Nije se osvrnuo ni na svog „saborca“ koji ga je slijepo pratio prethodni mandat, pa je Ljubiša Krunić ostao nepomenut i nebitan.. kao i dugogodišnja SDS – ova uzdanica i kandidat za poslanikau NSRS, Slobodan Prtilo.

Na tužnom skupu obratio se i mladi Đorđe Vučinić iz čijeg se govora ljudi sjećaju samo da je nekoliko puta pomenuo Iliju Tamindžiju.

Herojski se na pozornicu popela i „isprsila“ i Jelena Trivić, naglašavajući će da primi metak – ostalo je nejasno zašto i šta od toga ima Republika Srpska i njeni građani.

Program i viziju nisu predstavili, ali je u izobilju bilo prijetnji, poziva na osvetu i praznih floskula i fraza.

Mirko Šarović je takođe nešto rekao, ali taj govor niko nije ni zapamtio ni prenio vjerovatno zato što je bio „istorijski“.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: