Mirko Ćurić, predsjednik Gradskog izbornog štaba SNSD Trebinje: Željka Cvijanović je ubjedljivo pobijedila u Trebinju, Milorad Dodik vodi | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Mirko Ćurić, predsjednik Gradskog izbornog štaba SNSD Trebinje: Željka Cvijanović je ubjedljivo pobijedila u Trebinju, Milorad Dodik vodi

Izvor: Radio Trebinje | Datum:03.10.2022.

Mirko Ćurić, predsjednik Gradskog izbornog štaba SNSD Trebinje proglasio je ubjedljivu pobjedu Željke Cvijanović u Trebinju, a ističe da je i Milorad Dodik u prednosti u odnosu na Jelenu Trivić.

“Prije nekih sat i po vremena imali smo nezvanične podatke, ali sada imamo zvanične podatke, gospođa Željka Cvijanović je ubjedljivo pobijedila u Trebinju, razlika je u odnosu na Mirka Šarovića preko 3600 glasova, isto tako približne podatke imamo iz Hercegovine, vidjeli smo podatke širom RS, čak smo dobili podatke da je druga strana već priznala poraz. Idemo krupnim koracima naprijed, nastavljamo da radimo, da gradimo Trebinje!

Što se tiče gospodina Milorada Dodika, nešto je manja razlika u odnosu na gospođu Cvijanović, ali svi podaci sa birališta koje smo do sada dobili govori da je gospodin Dodik u prednosti u odnosu na protivkandidata Jelenu Trivić, znači idemo i na tom nivou da pobijedimo!

Što se tiče Narodne skupštine RS i Parlamentarne skupštine BiH, glasovi se i dalje broje, a prema našim podacima, SNSD ima najubjedljiviji rezultat, sve ide ka tome da ćemo i na tim nivoima vlasti biti najbolji”, istakao je Ćurić.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: