Vukanović ne smije na crtu Eleku | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Vukanović ne smije na crtu Eleku

Izvor: Hercegovina press | Datum:05.11.2022.

Nedeljko Elek, predsjednik Nadzornog odbora OC Jahorina pozvao je na tv duel Nebojšu Vukanovića, poslanika u NSRS i blogera. Ipak do sučeljavanja neće doći jer Vukanović nije skupio hrabrost da ponovo Eleku izađe na crtu, nakon što je prije nekoliko mjeseci "potopljen" u studiju K3 televizije.

 

Pozivu na novo sučeljavanje prethodio je Vukanovićev tekst "Pranje novca preko ski centra Igrišta" nakon kojeg ga je Elek ekspresno pozvao da mu izađe na crtu.

 

"Gospodine Vukanoviću, nadam se da imate hrabrosti da o ovome razgovaramo uživo na bilo kojoj televiziji. Pristajem i kod vašeg brata Senada. Stojim na raspolaganju", poručio je Elek Vukanu putem tvitera.

Poznato je da se Vukanović najbolje osjeća na federalnim medijima, i da je u Sarajevu svoj na svom, pa je Elek pristao i da mu učini uslugu i ponudio se da gostuje na stranom terenu.

Međutim, izgleda da "potopljen" argumentima i katastrofalnim komentarima nakon prethodnog sučeljavanja Vukanović nije spreman za još jednu utakmicu u kojoj će imati stvarnog protivnika.

 

 

 

Hercegovina pres


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: