Slavko Vučurević i PDP pozivaju otpuštene radnike na proteste | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Slavko Vučurević i PDP pozivaju otpuštene radnike na proteste

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:23.11.2016.

Slavko Vučurević, bivši gradonačelnik Trebinja najavio je da će on lično i PDP stati iza svih radnika koji ostaju bez posla i pozvati ih na proteste.

dsc07991

Na konferenciji za novinare on je rekao da će se boriti svim legalnim sredstvima protiv sile i dodao „na silu ćemo odgovoriti istom silom, ako treba neki sukob onda će ga imati“.

„Žao mi je što je ostalo nekoliko ljudi „nepokriveno“, a  svi su ostali dobili posao u zakonskim procedurama. Načelnici odjeljenja nemaju nikakve veze sa zapošljavanjem, to je eksluzivno pravo gradonačelnika i ja sam to radio. Obratila su mi se djeca socijalno ugroženih i primao sam ih direktno“, poručio je Vučurević.

On smatra da budžet grada ne bi bio, kako je rekao, u mogućem  deficitu,  da zainteresovani nisu odustali od kupovine zemljišta u krugu bivše kasarane, zbog pritisaka na njih i njihove porodice.

Bivši gradonačelnik Trebinja je rekao da je budžet za 2017. godinu trebao biti  preko 30 miliona KM, jer je bivša vlast dogovorila sa investiorima  prodaju zemljišta.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: