Nešić: Vukanović razvalio opoziciju, želi da dokrajči SDS i PDP | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Nešić: Vukanović razvalio opoziciju, želi da dokrajči SDS i PDP

Izvor: Hercegovina press | Datum:03.12.2022.

Poslanici Liste za pravdu i red Nebojše Vukanovića nisu glasali u Narodnoj skupštini Republike Srpske za kandidata PDP za delegata Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, tvrdi lider DNS Nenad Nešić.“Nevažeći listić upravo je i napravio Vukanovićev poslanik, rekao je Nešić a ATV.

 

On je naveo da “nije izdao” “Pokret za državu”, već da se izdaja desila unutar opozicionog bloka koji čine SDS, PDP i Lista za pravdu i red.

 

– Vukanovićevi poslanici nisu glasali za kandidata PDP i to tvrdim odgovorno i imam podatke za to. Za jednog sam siguran, a za druga dva nisam. Postoji pretpostavka da dva kandidata iz SDS-a nisu glasala. Znači, sigurno tri poslanika opozicije nisu glasala za PDP – smatra Nešić.

 

On ističe da su opozicioni poslanici to namjerno uradili.

 

– Namjerno su glasali više za SDS, jer je svima bilo jasno da je dovoljno 14 glasova za jednog poslanika a oni su napravili 16 za SDS. Onaj jedan nevažeći listić je napravio Vukanović – poručio je Nešić.

 

On je naveo da Vukanović želi da dovede SDS i PDP u što nepovoljniju poziciju jer na osnovu pada njihovog rejtinga raste njegov rejting.

 

– On želi kroz Narodnu skupštinu, kroz vikanje, klevetanje, iznošenje laži da preuzme apsolutno lidersku poziciju u opoziciji. On je bukvalno razvalio komplet opoziciju, njeno jedinstvo. Sada želi da uništi ostatke prvenstveno SDS, a onda i PDP – rekao je Nešić


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: