SDS-ov Gligor Samardžić novi predsjednik bilećkog parlamenta | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

SDS-ov Gligor Samardžić novi predsjednik bilećkog parlamenta

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:12.12.2016.

Novi predsjednik bilećkog parlamenta je SDS-ov Gligor Samardžić. Glasalo je svih 19 odbornika parlamenta, 10 za Samardžića, a 7 za SNSD-ovog Ljuba Vukovića, dok su 2 listića bila nevažeća.

Prethodno se u skupštinskim klupama dogodila tuča i rasprava nakon koje je izabrana komisija za Izbor i imenovanje, koja je zasijedala i donijela prijedlog da kandidat za predsjednika bilećkog parlamenta bude SDS-ov Gligor Samardžić.

Odbornici SNSD-a su se usprotivili ovoj odluci i izrazili su želju da funkciju predsjednika nastavi da vrši Ljubo Vuković.

DNS-ov Slavko Dangubić je u diskusiji rekao da njemu i njegovoj stranci ne odgovara ni jedan od ponuđenih kandidata, naglasivši da će glasati uzdržano.

Socijalista Slobodan Čomić rekao je da će, takođe, glasati uzdržano, iako je, kako kažu u SNSD-u, Čomić do jutros bio sa njima u koaliciji.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: