Sutra 16. sjednica Skupštine grada Trebinja | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Sutra 16. sjednica Skupštine grada Trebinja

Izvor: Radio Trebinje | Datum:20.02.2023.

Za sutra je zakazana 16. sjednica Skupštine grada Trebinja, sa 19 tačaka dnevnog reda, među kojima je i godišnji program rada gradonačelnika i gradske uprave za 2023. godinu te pojedinačni programi rada javnih ustanova i javnih preduzeća čiji je osnivač Grad Trebinje.

 

Na dnevnom redu je i Prijedlog odluke o prihvatanju zaduženja Grada kod Evropske investicione banke za projekat „Rekonstrukcija i dogradnja sistema vodosnabdijevanja i kanalizacije u Gradu Trebinju – faza 2“, prijedlozi odluka o uslovima pružanja vodnih usluga, cijeni vode, odvodnje i prečišćavanja otpadnih voda, prosječnim jediničnim cijenama radova komunalne i druge javne infrastrukture i uređenja javnih površina, kao i osnovice za obračun rente.

Odbornici će razmatrati i Strategiju razvoja lokalnih puteva i ulica, izvještaj o rezultatima mjerenja zadovoljstva građana javnim uslugama u našem gradu, obavljanju taksi prevoza, a posljednja tačka je izbor i imenovanje.

Sjednica gradskog parlamenta počinje sutra u 10 časova, uz direktan prenos u programu Radio Trebinja.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: