Parežanin o raspadu u koalicionim redovima | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Parežanin o raspadu u koalicionim redovima

Izvor: H PRess | Datum:02.03.2023.

Priručnik za sve i svašta. Savijest nacije. Standard po kome će društvo funkcionisati. Srpski „Roy Bean“ koji na političkoj sceni pokazuje svoju oholu osobenost koja je poražavajuća za srpsko društvo.

Ovako je bivši član, kandidat Liste za pravdu i red Vidomir Parežanin opisao jednog „našeg“ političara/kandidata koji u svojoj političkoj karijeri misli da bi najbolje sudio i dijelio pravdu.
Parežanin dodaje da, ko god ne može da se prilagodi njegovom političkom mitu ispada iz kaste i gubi svojstvo „saborca“.
„Naravno da je to danas na ovim našim prostorima samo puka dječija igra nakog ko se previše zaigrao bez ikakvih krajnjih valorizovanih dometa. Samo kao neuspio pokušaj formiranja družine Pere Kvržice“, napisao je Parežanin na svom fejsbuk profilu.
Da li je ovih nekoliko rečenica jedna od boljih analiza lika i djela Nebojše Vukanovića djelioca pravde, sudije , kadije…. ili je svaka sličnost sa Vukanom slučajna?
Parežanin koji je bio jedan od najbližih „saboraca“ Vukanovića i koji je „postradao“ od njegovog suda zbog različitog mišljenja o jednom ili dva pitanja možda je najbolji pokazatelj kako lider liste za Pravdu i red funkcioniše.
Možda zato i svoju dvosmislenu analizu na fejsbuk profilu završava rečenicom
„Sva sreća što srpski Roy Bean ne igra tenis“.
Jer u tenisu se uvijek jasno vidi ko je pobjednik. I uvijek je jasno ko je GUBITNIK.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: