Izrečene i prijetnje - Vukanoviću kriv cijeli PDP jer ga je Stanivuković nasamario | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Izrečene i prijetnje - Vukanoviću kriv cijeli PDP jer ga je Stanivuković nasamario

Izvor: trebinje live | Datum:06.03.2023.

Narodni poslanik Nebojša Vukanović nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da ga je mlađašni politički saborac Draško Stanivuković nasamario, a da je on, naivno i krajnje laički, doveo u zabludu sve svoje pratioce objavom neprovjerenih informacije koje mu je Stanivuković poslao sa lažnog profila na društvenim mrežama.

Ono što je do juče bilo nemoguće i zamisliti, Stanivukoviću je uspjelo u svega nekoliko poteza, pa je Vukanovića doveo do takvog šah-mata da je već sada jasno da je nemoguće da se pomiriti sa ovakvim poniženjem koje mu je priredio dojučerašnji politički saborac.

Ono što je Vukanović radio mjesecima pokušavajući da poveže Stanivukovića i SNSD, tvrdeći da je riječ o "simbiozi" - Stanivuković je jednim videom u potpunosti ogolio i preokrenuo stvar u svoju korist, pa sada komentari na društvenim mrežama ismijavaju Vukanovića i njegove "rekla-kazala" priče, koje, dokazalo se, niti provjerava niti sagledava šire, već na osnovu obične fotografije sastavlja tekst i konstruiše cijeli događaj.

Iako je i ponašanje Draška Stanivukovića potpuno neprilično jednom političaru i gradonačelniku, ipak Stanivuković i Vukanović igraju istu igru pa je bilo samo pitanje vremena kad će se ovo ili nešto slično dogoditi i kad će jedan drugog poniziti, jer ne mogu obojica biti lideri opozicije.

Sada Vukanović očekuje da se cijeli PDP ogradi od Stanivukovića. Do koje mjere je Stanivuković ponizio Vukanovića najbolje govori objava samog Vukanovića.

"Niko se iz PDP-a nije oglasio niti osudio ovakve niskosti i podlosti, a imaju još ponedjeljak da se ograde od svog podmuklog pulena, od Borenovića do ostalih funkcionera PDP-a. Ako bude ćutao i ne bude se distancirao od njega do sutra, ponedjeljka 6.3. u ponoć, snosiće posljedice i biti u istom košu, a prva neka se pripremi Mirna Savić Banjac, desna ruka podmuklog spletkaroša, skromna podvižnica i trojeručica koja grabi tri plate - u Narodnoj skupštini, Muzičkoj školi i Gradu Banjaluci", poručio je Vukanović.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: