Aleksandra Koprivica novi predsjednik trebinjskog DEMOS-a | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Aleksandra Koprivica novi predsjednik trebinjskog DEMOS-a

Izvor: rejting.info | Datum:25.03.2023.

 Aleksandra Koprivica izabrana je večeras za novog predsjednika Gradskog odbora Demokratskog saveza /DEMOS/ u Trebinju, rečeno je Srni u Gradskom odboru ove stranke.

 

Koprivica je izabrana na sjednici Skupštine Gradske organizacije DEMOS-a, na period od četiri godine.

Ona je izjavila Srni da je prethodni predsjednik Gradskog odbora postavio čvrste temelje na kojima će ona, zajedno sa njim i svim ostalim članovima partije graditi stabilan dom, za opštu dobrobit svakog pojedinca koji je dio njihove strukture.

 
“Vjerujem da će kombinacija dugogodišnjeg političkog iskustva pojedinih članova i marljivosti svih ostalih članova biti zapravo vjetar u leđa napretku i jačanju DEMOS-a”, rekla je Koprivica.

Koprivica je rekla da će glavni akcenat staviti na stabilnost i konsolidaciju postojećih partijskih redova, nakon čega će raditi na proširenju partije onim ljudima koji imaju imaju iskrene ambicije ka napretku i poboljšanju društva u kome živimo.

“Nova energija, rad i entuzijazam su ključ uspjeha svake organizacije, pa tako i stranke DEMOS”, rekla je Koprivica, koja je magistar industrijskog inženjerstva, doktorand Mašinskog fakulteta u Podgorici.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: