Skupština Grada Trebinja: Odbornici u srijedu u klupama | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Skupština Grada Trebinja: Odbornici u srijedu u klupama

Izvor: Radio Trebinje | Datum:20.04.2023.

Sedamnaesta sjednica Skupštine grada Trebinja biće održana u srijedu, 26. aprila, a na dnevnom redu je i Prijedlog odluke o prihvatanju zaduženja Grada Trebinja kod Evropske investicione banke za projekat „Rekonstrukcija i dogradnja sistema vodosnabdijevanja u Gradu Trebinju“ te izvještaji o radu gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića, javnih ustanova i preduzeća čiji je osnivač Grad Trebinje, Agrarnog fonda, kao i preduzeća koja obavljaju komunalne djelatnosti.

Među 14 tačaka dnevnog reda je i godišnji izvještaj o radu Skupštine grada, izvještaji o realizovanim aktivnostima iz „Strategije razvoja socijalne zaštite u Gradu Trebinju 2018-2023“ i „Strategije razvoja turizma Grada Trebinja 2020-2030“, prijedlozi odluka o korišćenju poljoprivrednog zemljišta u svojini RS na području Trebinja za 2023. godinu te radnom vremenu trgovinskih, zanatskih, uslužnih i drugih objekata.

Poslanici će razmatrati i izvještaj o vjerskoj, nacionalnoj i etničkoj toleranciji na prostoru grada, prijedlog odluke o usvajanju Procjene ugroženosti od elementarne nepogode i druge nesreće za Grad Trebinje te Pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u Teritorijalno vatrogasno-spasilačkoj jedinici Grada Trebinja, a posljednja tačka je Izbor i imenovanje.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: