Petrović ponudio Listi za pravdu i red da predloži kadar za načelničku poziciju - oni traže pismenu ponudu | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Petrović ponudio Listi za pravdu i red da predloži kadar za načelničku poziciju - oni traže pismenu ponudu

Izvor: Trebinjelive | Datum:26.04.2023.

Odbornik SNSD-a u Skupštini grada Trebinja i predsjednik Gradskog odbora ove partije Luka Petrović ponudio je danas Listi za pravdu i red da predloži kadrovsko rješenje za jednu od tri upražnjenje načelničke funkcije u Gradskoj upravi, ali su iz ove Liste zatražili pismenu ponudu.Petrović je istakao da je Lista ovom ponudom imala priliku da dokaže da neće samo da kritikuje, već i da želi da rješava probleme u gradu.

"Predložite kadar, kvalifikovan naravno. Prihvatite ponudu i ova većina će izglasati vaš prijedlog", poručio je Petrović.Odbornik Liste za pravdu i red Nebojša Milišić rekao je da je neozbiljna ponuda, jer je usmena.

 

"Vi nama to dostavite u pismenoj formi, uslove i šta nudite pa ćete dobiti adekvatan odgovor. Mi imamo kvalitetne kadrove. Ništa ne mogu da prihvatim i odbijem kao pojedinac, zato tražim napismeno ponudu", naveo je Milišć.

 

Petrović je rekao da mu je drago što su iz Liste prihvatili ponudu, najavljujući da će im istu poslati i pismenim putem.

 

 

 

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: