Milica Radovanović na čelu trebinjskog SDS-a | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Milica Radovanović na čelu trebinjskog SDS-a

Izvor: Hercegovinapress | Datum:21.05.2023.

Milica Radovanović novi je predsjednik Gradskog odbora SDS Trebinje.

 

Tako su danas odlučili delegati na izbornoj skupštini SDS u našem gradu. Milica je po zanimanju master industrijskog inženjerstva i menadžmenta, zaposlena kao viši asistent na Fakultetu za proizvodnju i menadžment u Trebinju i majka dvoje djece.
– Moj glavni motiv da se uopšte počnem baviti politikom su moja djeca i porodica. Ne želim da dođem u situaciju za 15 ili 20 godina da oni moraju napustiti ovaj grad i voljenu nam Republiku Srpsku tražeći koru hljeba, a da sam ja pri tome sjedala kući skrštenih ruku. Želim da učestvujem u stvaranju boljeg i kvalitetnijeg ambijenta za sve nas – rekla je Radovanovićeva u svom obraćanju delegatima na Skupštini.

 

– Pozivam sve ljude dobre volje da nam se pridruže, da na krilima narodne volje, odlučnosti, spremnosti i prije svega dostojanstva vidimo leđa onima koji nas obmanjuju, onima koji nam otimaju, koji su nam uzeli radna mjesta i postavili nestručne i podobne kadrove i onima koji su nas doveli na rub egzistenzije – zaključila je Radovanovićeva, saopšteno je iz SDS.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: