Skupština Grada Trebinja: Odbornici sutra u klupama | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Skupština Grada Trebinja: Odbornici sutra u klupama

Izvor: Radio Trebinje | Datum:13.06.2023.

Izvještaj o izvršenju budžeta Grada Trebinja po završnom računu za 2022. godinu i plan provođenja „Strategije razvoja grada Trebinja“ u ovoj godini naći će na dnevnom redu 18. sjednice Skupštine grada, koja je zakazana za sutra, 14. jun.

Odbornici će razmatrati i izvještaj o utrošku sredstava budžetske rezerve za prošlu godinu, stanje duga i izdate garancije, informaciju o finansijskom poslovanju privrede grada i izvještaje o realizaciji utroška sredstava od koncesionih i posebnih vodnih naknada - sve za prošlu godinu.

Među 17 tačaka dnevnog reda je i usvajanje Plana mreže zdravstvenih ustanova na teritoriji grada, izvještaji o realizaciji programa zajedničke komunalne potrošnje i održavanju lokalnih, nekategorisanih puteva i ulica u prošloj godini, prijedlog odluke o izmjeni dijelova Regulacionog plana „Južni gradski izlaz“, a posljednja planirana tačka je Izbor i imenovanje.

Sjednica gradskog parlamenta počinje u 10 časova, uz direktan prenos u programu Radio Trebinja.

   


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: