Višković: Nevesinje će uvijek imati podršku Vlade Srpske | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Višković: Nevesinje će uvijek imati podršku Vlade Srpske

Izvor: rtrs | Datum:09.07.2023.

Premijer Republike Srpske Radovan Višković rekaoje na sastanku sa načelnikom opštine Nevesinje Milenkom Avdalović da će ova lokalna zajednica uvijek imati nesebičnu pomoć i podršku Vlade Srpske.

Sastanku su prisustvovali ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Danijel Egić, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Nikola Selaković, savjetnik srpskog člana i predsjedavajuće Predsjedništva BiH Boško Tomić.

Učesnici sastanka bili su i načelnici opština Nikšić Marko Kovačević i Plužine Slobodan Delić, predsjednik Skupštine opštine Nevesinje Momčilo Vukotić i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Ilija Tamindžija.

Višković će danas u selu Krekovi prisustvovati obilježavanju 148 godina od ustanaka srpskog naroda u Hercegovini - Nevesinjske puške, koje organizuju odbori vlada Republike Srpske i Srbije za njegovanje tradicije oslobodilačkih ratova.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: