Dragan Tabaković izabran za novog predsjednika MSD Bileća | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Dragan Tabaković izabran za novog predsjednika MSD Bileća

Izvor: MSD Bileća | Datum:15.07.2023.

Na izbornoj konferenciji održanoj 08.07. u Domu kulture "Jevto Dedijer" u Bileći, izabran je novi saziv Aktiva Mladih socijaldemokrata Bileća. Dragan Tabaković je jednoglasno izabran na večerašnjem sastanku Aktiva MSD za novog predsjednika MSD Bileća. 


Na sastanku je istakao da će se zalagati za unapređenje položaja mladih ljudi u SNSD-u, Bileći, Hercegovini i Republici Srpskoj.  Činjenica je da smo po kvalitetu i kvantitetu jedan od najboljih političkih aktiva mladih u Hercegovini. U narednom periodu, zajednički cilj nam je da zadržimo postojeće i uvedemo nove ljude u rad MSD Bileća, kako bi se zajedničkim snagama borili za bolje sutra.


Tabaković je osnovnu školu i gimnaziju završio u Bileći a osnovne i master akademske studije na Ekonomskom fakultetu, Univerziteta u Novom Sadu, gdje je stekao zvanje master ekonomista. Takođe, Tabaković posjeduje prestižni ECDL (Europen computer driving licence) certifikat.

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: