Gradonačelnik održao sastanak sa predstavnicima udruženja ratnih veterana | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Gradonačelnik održao sastanak sa predstavnicima udruženja ratnih veterana

Izvor: Grad Trebinje | Foto: Grad Trebinje | Datum:14.01.2017.

Predstavnici Udruženja ratnih dobrovoljaca 1912-1918, potomaka i poštovalaca ratnih veterana Trebinja, predsjednik Udruženja Vujadin Vuković, Vasilije Masleša-član i Rajko Tanasijević-član, sastali su se juče sa gradonačelnikom Trebinja, Lukom Petrovićem, kako bi zajedno definisali aktivnosti vezano za predstojeće aktivnosti obilježavanja 100 godina od probijanja Solunskog fronta.

Kako je danas okvirno dogovoreno, centralni događaj obilježavanja biće svečana akademija povodom oslobođenja Trebinja u Prvom svjetskom ratu, a gradonačelnik Trebinja je podržao i prijedlog Udruženja da se do obilježavanja, odnosno do 2018. godine, na adekvatnom prostoru u Trebinju, podigne spomen obilježje trebinjskim dobrovoljcima u ratovima 1912-1918.

S obzirom na to da Udruženje ratnih dobrovoljaca 1912-1918, potomaka i poštovalaca ratnih veterana Trebinja već duže vrijeme ima potrebu i za adekvatnim prostorijama za rad, u dogovoru sa gradonačelnikom pronađeno je riješenje za ovaj problem.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: