Čubrilović u Trebinju: Puna podrška razvojnim projektima | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Čubrilović u Trebinju: Puna podrška razvojnim projektima

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:17.01.2017.

Narodna skupština Republike Srpske će u potpunosti podržati viziju razvoja grada Trebinja u narednom periodu, a planirani projekti su od izuzetnog značaja ne samo za ovaj grad, nego i za cijelu Hercegovinu i RS, izjavio je danas  predsjednik Narodne skupštine RS Nedeljko Čubrilović, nakon sastanka sa gradonačelnikom Trebinja, Lukom Petrovićem.

„Predložene projekte podržaćemo ili preko garancija kreditnih linija ili uvrštavanjem u budžet RS“, naglasio je Čubrilović.

Izražavajući zadovoljstvo razgovorima sa predsjednikom Narodne skupštine RS, gradonačelnik Trebinja Luka Petrović je rekao da je danas bilo govora o nastavku radova na obilaznici oko grada, koju će, kako je istakao, podržati Vlada RS i Javno preduzeće Putevi RS.

Posebnu pažnju smo posvetili održavanju investicione konferencije za Trebinje, koja će omogućiti otavaranje novih radnih mjesta te proširenje postojećeg realnog sektora“, rekao je Petrović.

„Upoznali smo predsjednika Narodne skupštine RS sa aktivnostima koje smo preduzeli na sanaciji šteta od strane protekle administacije, problemima sa kojima smo se susreli vezanim za preveliki broj zaposlenih, nedostatka sredstava u budžetu, te rješavanju pitanja zaostalih rata vezanih za vraćanje sredstava od hidroakumulacija u namjenska sredstva“, naglasio je on.

Predsjednik Narodne Skupštine Republike Srpske danas je razgovarao i sa rukovodstvom Regulatorne komisije za energetiku u Trebinju, nakon čega će posjetiti mljekaru „Pađeni“ u Bileći.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: