Miljan Aleksić o Bileći i 9. januaru: Niko ne može na silu da mijenja demokratsku volju naroda | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Miljan Aleksić o Bileći i 9. januaru: Niko ne može na silu da mijenja demokratsku volju naroda

Izvor: Slobodna Hercegovina | Foto: Slobodna Hercegovina | Datum:17.01.2017.

Na dočeku pravoslavne Nove godine u Novom Sadu već po tradiciji bio je i načelnik opštine Bileća Miljan Aleksić. U razgovoru za Slobodnu Hercegovinu, on je svim Hercegovcima poželio puno sreće i zdravlja u Novoj 2017. godini.

Načelnik Bileće je prokomentarisao i situaciju nakon izbora u samoj Bileći.

– Prethodnih nedjelja imali smo priliku da vidimo ko je ko. Ja ne mogu da pristanem na ucjene, niti se može prekrajati izborna volja građana Bileće koja je meni ukazala povjerenje. Volja većine se mora poštovati i zbog Bilećana i principa demokratije nemam prava da odustajem – izričit je Aleksić.

On nije htio da otkriva na koga sve računa u budućnosti, ali je uvjeren da će doći do formiranja stabilne većine u kojoj će sve normalno funkcionisati.

– Građani Bileće zaslužuju vlast koja će voditi brigu o problemima, a to nije moguće u ovakvoj atmosferi. Stvorićemo stabilnu većinu i već od naredne sjednice život u Bileći će normalno funkcionisati – poručio je Aleksić.

On se osvrnuo i na 9. januar koji jasno pokazuje da se silom ne mogu nametati rješenja.

– Što su glasnije kritike zbog praznika Republike Srpske mi ćemo sve više da slavimo. Upravo je ovaj praznik najbolji primjer da se demokratska volja naroda ne može i ne smije prekrajati – zaključio je Aleksić.


Tekst i foto: Trifko Ćorović


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: