Skupština grada Trebinja: Pred odbornicima 27 tačaka dnevnog reda | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Skupština grada Trebinja: Pred odbornicima 27 tačaka dnevnog reda

Izvor: Herceg RTV | Datum:06.11.2023.

Prijedlozi odluka o usvajanju rebalansa budžeta Grada Trebinja za ovu godinu i nacrta gradskog budžeta za 2024. godinu te dodjeli javnih priznanja Grada Trebinja na dnevnom su redu sutrašnje, 20. sjednice Skupštine grada.

Među 27 tačaka je i prijedlog odluke o prihvatanju zaduženja Grada Trebinja kod Svjetske banke po projektu modernizacije vodnih i sanitarnih usluga.

Odbornici će, pored ostalog, razmatrati i informaciju o stanju bezbjednosti na području grada za prvih šest mjeseci ove godine, prijedloge odluka o izmjeni odluke o pristupanju izradi Urbanističkog plana Trebinja, prihvatanju Džender Akcionog plana grada za period 2020-2024. godina, tržišnoj djelatnosti te izmjeni dijela Regulacionog plana „Blace-Abazovina“.

Posljednja planirana tačka dnevnog reda je Izbor i imenovanje.

Skupštinsko zasjedanje sutra počinje u 10 časova, u velikoj sali gradske uprave, uz direktan prenos u programu Radio Trebinja.

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: