Sav moral Nebojše Vukanovića i njegove liste ,''Za pravdu i red'' | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Sav moral Nebojše Vukanovića i njegove liste ,''Za pravdu i red''

Autor: Novinar Herceg | Izvor: Trebinje danas | Datum:06.11.2023.

Danas se pojavila vijest u medijima da je žena D.M. koja je dospjela u javnost nakon što je obavila nuždu u centru Banjaluke, počinila  samoubistvo. Podsjetimo, na društvenim mrežama prije 15 dana objavljen snimak gdje se vidi kako je ona izašla iz automobila i obavila nuždu ispred Narodnog pozorišta u Banjaluci.


 

Nebojša Vukanović, narodni poslanik, povodom ovog tragičnog događaja je objavio tekst u kome navodi da ,,ne treba komentarima linčovati obične ljude kojima se dogodi i naprave neki gaf, jer niko ne zna kakve muke more ‘’.

Saradnik Nebojše Vukanovića, Bojan Milićević, na svoj facebook profilu, prokomentarisao je takođe ovaj nemili događaj, gdje  je oštro osudio osobu, koja je nedozvoljeno snimala. 

Sa druge strane, Ðorđe Vučinić poslanik Liste za pravdu i desna ruka Nebojše Vukanovića, podijelio je 18. avgusta na društvenim mrežama fotografiju nagog djeteta od 2-3 godine kako vrši nuždu, uz osudu tog čina i dijeljenje fotografije na internetu, bez znanja i dozvole roditelja.

Da li za svakoga važe ista moralna načela ili ne procijenite sami...

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: