Pauza na skupštinskom zasjedanju - nastavak u 12 časova i 35 minuta | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Pauza na skupštinskom zasjedanju - nastavak u 12 časova i 35 minuta

Izvor: Radio Trebinje | Datum:07.11.2023.

U Trebinju se danas održava 20. sjednica Skupštine grada Trebinja, a nakon usvajanja dnevnog reda od 29 tačaka, predsjednik Skupštine Grada Dragoslav Banjak dao je dvočasovnu pauzu na zahtjev odbornika opozicije, kako bi se upoznali sa materijalima za nove tačke.

Odbornici će razmatrati prijedloge odluka o usvajanju rebalansa budžeta Grada Trebinja za ovu godinu i nacrta gradskog budžeta za 2024. godinu te dodjeli javnih priznanja Grada Trebinja, kao i prijedlog odluke o prihvatanju zaduženja Grada Trebinja kod Svjetske banke po projektu modernizacije vodnih i sanitarnih usluga.

Pored ostalog, na dnevnom redu je i informacija o stanju bezbjednosti na području grada za prvih šest mjeseci ove godine, prijedlozi odluka o izmjeni odluke o pristupanju izradi Urbanističkog plana Trebinja, prihvatanju Džender Akcionog plana grada za period 2020-2024. godina, tržišnoj djelatnosti te izmjeni dijela Regulacionog plana „Blace-Abazovina“.

Nastavak sjednice Skupštine grada je najavljen u 12 časova i 35 minuta.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: