Petrović: Vučić NE SME DA STANE ( VIDEO ) | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Petrović: Vučić NE SME DA STANE ( VIDEO )

Izvor: Herceg RTV | Datum:11.12.2023.

Gostujući u jutarnjem programu Herceg televizije, Luka Petrović, šef Kluba odbornika u skupštini Grada Trebinje, pored brojnih tema, govorio je i o vanrednim parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima u Srbiji, koji će se održati 17. decembra.

 

 

Ovom prilikom, Luka Petrović je istakao da je vlast Srbije na čelu sa Aleksandrom Vučićem najviše pomogla u raznim sferama u našem gradu. Petrović je podsjetio da je prilikom posjete delegacije Srbije predvođene predsjednikom Aleksandrom Vučićem, 10. aprila 2018. godine otvorena konzularna kancelarija Republike Srbije u Trebinju za istočnu Hercegovinu.

Petrović kaže da je vidljivo da Srbija želi da ovaj dio Republike Srpske bude stabilan. Dodaje da će iskoristiti svoje glasačko pravo, i dati podršku listi Aleksandra Vučića – 'Srbija ne sme da stane' .

Petrović ističe da stabilnost Republike Srpske zavisi od stabilnosti Republike Srbije. Zato je vrlo važno da svaki čovjek koji ima pravo glasa da podršku stabilnosti, poručuje Petrović.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: