BANJAK: Nisu spremni da rade, pa glume žrtve | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

BANJAK: Nisu spremni da rade, pa glume žrtve

Izvor: hercegovina press | Datum:13.12.2023.

Početak zasjedanja Skupštine grada danas je obilježilo skandalozno ponašanje odbornika Liste za pravdu i red  koji su zviždanjem ometali  sjednicu.

 

„Opozicione odbornike ne želim da udaljim sa sjednice po svaku cijenu, oni samo žele da se predstave kao neke žrtve jer nisu spremni da rade. Ovo je planiran način da se ometa rad Skupštine u predizborne svrhe“, rekao je u pauzi zasjedanja predsjednik Skupštine grada Dragoslav Banjak.

On je istakao da se ne dovodi u pitanje procedura delegiranja i glasanja o izboru potredsjednika Skupštine grada.

„Ključ je da postoji 15 odbornika koji će to podržati, a to je uvijek politička odluka“, naveo je Banjak.

I kada, iz bilo kog razloga, predsjednik Skupštine ne može da vodi sjednicu, propisano je Statutom ko ga mijenja, podsjetio je predsjednik Skupštine grada.

„Zbog ove situacije izvinjavam se lično i u ime skupštinske većine svim građanima Trebinja koji nas prate putem Radio Trebinja. Opozicioni odbornici su zviždanjem pokazali ko su i šta predstavljaju. Građani su to prepoznali, primio sam razne pozive i kometare uznemirenih građana. Žalosno je da ljudi sebi ovako nešto dozvoljavaju. Na dnevnom redu je najveći budžet za narednu godinu i ostale važne tačke, o tome treba da se govori. Neka zviždi kome se zviždi, to je sramota opozicionih odbornika, to govori o njihovom doprinosu, mi idemo dalje u razvoj Trebinja“, istakao je gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: