Nekadašnja perjanica SNSD-a na čelu trebinjskog PDP-a | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Nekadašnja perjanica SNSD-a na čelu trebinjskog PDP-a

Izvor: Hercegovina press | Datum:26.12.2023.

Nekadašnja perjanica SNSD-a Nebojša Milivojević i zvanično je preuzeo Gradski odbor PDP-a u Trebinju. Iako je donedavno važio za važnog čovjeka SNSD-a, Milivojevića su dojučerašnji politički rivali dočekali raširenih ruku, a podršku su mu, osim kolega iz PDP-a, sada svesrdno pružili i lokalni SDS i Lista za pravdu i red. Ali, ne i Narodni front!


Izabrano je i 20 novih članova Gradskog odbora, a sve odluke bi trebale da budu potvrđene na Saboru PDP-a Trebinje u martu sljedeće godine.

„Sada smo formalno zaokružili formiranje novog Gradskog odbora, što će biti potvrđeno na Saboru, a do tada ćemo u punom kapacitetu djelovati na promociji politika PDP u Trebinju i Hercegovini, kao i radu na terenu. Hvala Predsjedništvu PDP i članovima Gradskog odbora Trebinje na povjerenju i siguran sam da će ovaj tim napraviti odličan rezultat na predstojećim izborima, a da ćemo zajedno sa partnerima iz opozicije u oktobru naredne godine srušiti režim u Trebinju“, poručio je Milivojević.

 
Sjednici u Trebinju prisustvovao je i potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak, koji je naveo da će ozbiljna i stručna osoba, poput Milivojevića, na čelu Gradskog odbora činiti dio odličnog tima PDP-a za Hercegovinu, zajedno sa potpredsjednikom PDP-a Ljubišom Krunićem i koordinatorom za Izbornu jedinicu 9 Radoicom Antunovićem.

Crnadak je tokom obraćanja naveo da su posljednji izbori pokazali koliko se manipuliše izbornom voljom i da se naredni izbori moraju održati po novim pravilima, koja će onemogućiti pritiske na birače i krađu glasova.

Sjednici su prisustvovale delegacije Liste za pravdu i red na čelu sa predsjednikom Nebojšom Vukanovićem i SDS-a predvođena predsjednikom Gradskog odbora Trebinje Milicom Radovanović.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: