Ponovni izbori u Stocu: Pri kraju postupak imenovanja članova biračkih odbora | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Ponovni izbori u Stocu: Pri kraju postupak imenovanja članova biračkih odbora

Izvor: Srna | Foto: RTRS | Datum:10.02.2017.

Opštinska izborna komisija u Stocu privodi kraju postupak imenovanja članova biračkih odbora za ponovne izbore 19. februara u ovom mjestu i akt o imenovanju će dostaviti Centralnoj izbornoj komisiji BiH, saopšteno je iz CIK-a.

Stolac - Foto: RTRS

Prethodno je, na osnovu Instrukcije o provođenju ponovnih izbora za opštinskog načelnika i opštinsko vijeće u osnovnoj izbornoj jedinici Stolac, CIK provelo obuku novoimenovanih zamjenskih članova Opštinske izborne komisije Stolac koji imaju obavezu organizovati obuku za članove biračkih odbora.

CIK BiH je održao sastanak sa 30 službenika Sekretarijata CIK-a koji će koordinirati i nadgledati ponovne izbore u Stocu i na dan izbora biti prisutni na svim biračkim mjestima, ali i u Opštinskoj izbornoj komisiji Stolac.

Osigurana su i finansijska sredstva potrebna za provođenje ponovnih izbora u Stocu, za šta je Savjet ministara BiH juče odobrio 39.000 KM iz tekuće budžetske rezerve.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: