Vukanović zaprijetio Stanivukoviću: Koga ja nanišanim, uništiću ga | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Vukanović zaprijetio Stanivukoviću: Koga ja nanišanim, uništiću ga

Datum:17.01.2024.

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović poručio je kako će „uništiti Draška Stanivukovića“, gradonačelnika Banjaluke.

 

 

„Otvoreno kažem – ja ću Stanivukovića uništiti. On potcjenjuje moju moć, ali ja koga nanišanim, taj je moj“, rekao je Vukanović. gostujući u podkastu portala Bljesak.info
„Prešao je crvenu liniju, 10 puta sam ga molio i upozoravao, kleo mi se da neće više, a evo radi isto. Tu je kraj“, navodi poslanik iz Trebinja.
Dodao je i kako mu je direktno poručio kako ga „ne zanima koliko mu otac ima miliona, ali da neće biti kandidat“.

U razgovoru sa Borisom Čerkučem obrušio se na aktuelnog gradonačelnika Banjaluke.

„Njegova prevelika ambicija danas minira sve! On misli da je najbolji i najpametniji, a nije. Ljudi moraju znati neke stvari, recimo, zamolio sam ga da dođe jednom u Trebinje na skup, a on mi odgovara da je njemu to daleko i da gubi vrijeme, jer mu je samo bitno da on prođe“, prepričava Vukanović.

Naveo je i njegovu vezu sa krupnim kapitalom i vlasti u Srbiji.

„On nije ni sjeo u fotelju, gostuje u Srbiji, odmah pravi konekciju sa vlastima, misli da je Obrenović, da je mudar… On je sa svakim dobar, i sa krupnim kapitalom, ali ne može čovječe, moraš imati principe“, kaže Vukanović.

Dodao je da mu najviše zamjera partnerstvo s Miloradom Dodikom, predsjednikom Republike Srpske.

„Njegovo partnerstvo s Dodikom je neoprostivo. Narod pada u apatiju zbog takvih stvari, daju ti povjerenje, a ti ostavljaš sve kako je bilo“, zaključio je Vukanović.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: