Opštinski odbor Ujedinjene Srpske u Bileći donio jednoglasnu odluku da istupi iz ove partije | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Opštinski odbor Ujedinjene Srpske u Bileći donio jednoglasnu odluku da istupi iz ove partije

Izvor: Herceg RTV | Datum:19.01.2024.

Cijeli opštinski odbor Ujedinjene Srpske u Bileći donio je jednoglasnu odluku da istupi iz ove partije, saopšteno je danas iz Odbora.

"Obavještavamo medije, članove i simpatizere da je OO US Bileća, dana 19.01.2024 jednoglasno donio odluku o istupanju iz pomenute političke partije. Odluka o istupanju je donesena zbog neslaganja i nametanja kadrovskih rešenja od strane Glavnog odbora US, kao i budućih koraka i saradnje sa drugim političkim subjektima", navodi se u saopštenju. Članovi OO US Bileća će nastaviti samostalno da djeluju u narednom periodu, saopšteno je iz OO Ujedinjene Srpske u Bileći. "O svom budućem angažmanu i djelovanju, takođe će blagovremeno putem saopštenja i medija obavjestavati svoje glasače i javnost", poručuju iz ovog Odbora.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: