Nebojša Vukanović je posljednja osoba koja treba da priča o obmanjivanju naroda | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Nebojša Vukanović je posljednja osoba koja treba da priča o obmanjivanju naroda

Izvor: Herceg rtv | Datum:14.02.2024.

Po riječima narodnog poslanika Nebojše Vukanovića, Herceg televizija je mala televizija koju niko ne prati, a naš sajt niko ne čita. Kako onda upravo on nijedan naš tekst ne propušta , a sve naše emisije prati uživo.

Herceg televiziju ne interesuju milioni koji se slijevaju na račun gospodina Vukanovića i odakle oni dolaze, nego gdje ih troši i kome polaže račune. Da li njegovi 'saborci' znaju da je on napravio mašineriju za pravljenje novca koji gura samo u svoj džep, dok pokušava sebe da predstavi kao 'siromašnog i napaćenog borca'. 

Radite, gospodine Vukanoviću, šta želite, ali nemojte obmanjivati i lagati ovaj narod.

Vjerujemo da živite 'skromno' i da Vam nije u interesu  da se zna za Vaše bogatstvo. Čak smo pokušali rezervisati kartu i posjetiti Rim, ali nismo našli nijednu do 2026. godine za tako mizernu cijenu o kojoj Vi pričate. Ne bi bilo čudno da ste u Rim otišli da kupite i neku nekretninu.

Tako da nemojte da pričate o kontradiktornosti i obmanjivanju naroda. Vi ste posljednja osoba koja treba da priča o tome.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: