Najava: Sutra 22. sjednica Skupštine grada | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Najava: Sutra 22. sjednica Skupštine grada

Izvor: radio Trebinje | Datum:19.02.2024.

U našem gradu sutra će biti održana 22. sjednica Skupštine grada, a pred odbornicima je 14 tačaka dnevnog reda.

Pred odbornicima biće prijedlog odluke o usvajanju Statuta Javnog preduzeća za upravljanje Slobodnom zonom, razmatraće se godišnji program rada gradonačelnika i Gradske uprave za ovu godinu, kao i pojedinačni programi rada javnih ustanova i planovi poslovanja javnih preduzeća čiji je osnivač Grad Trebinje te program rada Agrarnog fonda Grada Trebinja.

Na dnevnom redu je i godišnji izvještaj o radu Skupštine grada, prijedlog odluke o upravljanju, raspolaganju i sticanju nepokretnosti Grada Trebinja, prijedlozi odluka o utvrđivanju osnovice za obračun rente, prosječnim jediničnim cijenama radova komunalne i druge javne infrastrukture i uređenja javnih površina te visini naknada za troškove uređenja gradskog građevinskog zemljišta.

Sjednica lokalnog parlamenta u velikoj sali Gradske uprave počeće odborničkim pitanjima, a posljednja tačka je Izbor i imenovanje.

Početak je u 10 časova, uz direktan prenos u programu Radio Trebinja.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: