Odbačeni ,,spartanci,, | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Odbačeni ,,spartanci,,

Autor: Novinar Herceg | Datum:20.02.2024.

Teški su „posljednji dani“ mandata „spartanaca“, kako ih naziva njihov "vođa" Nebojša Vukanović. Vješt manipulator Vukanović, digao je ruke i pustio niz vodu odbornike svog pokreta iz  Trebinja. Svjestan da zbog loših i često neobičnih nastupa nisu pobrali simpatije Trebinjaca, njegovi spartanci neće ponoviti mandate u ovoj izbornoj godini. Loše kotiraju a još lošiju podršku u narodu imaju. Fotografiju nam je poslao naš vjerni čitalac uz komentar... „zabranio Vukanović da koriste kancelarije pokreta, pa po kafanama izučavaju skupštinsko štivo“.

Svakako loše pripremljeni, loše upućeni... Često zadržavaju bespotrebno vrijeme i otežavaju normalno funkcionisanje skupštine... Često te očajničke poteze koriste da bi od svog mentora dobili par poruka u kojim im napiše šta da kažu ili urade. Danas je njihov „vođa“ zakazao, nije im posvetio minutu svog vremena. Veliki raskol vlada u pokretu, ali i u Trebinjskoj opoziciji, koja je sve manja... Kako nezvanično saznajemo, a od dobro informisanog izvora, dio članstva opozicije ali i neki odbornici će se prikloniti vladajućoj koaliciji. Još je dosta vremena do oktobra, a neki opozicionari već prilaze poziciji i napuštaju "opozicioni brod" koji polako ali već sada vidno tone.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: