Vučić u Bileći: Neizmjerno zahvalan na toplom dočeku i ogromnoj ljubavi prema Srbiji (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Vučić u Bileći: Neizmjerno zahvalan na toplom dočeku i ogromnoj ljubavi prema Srbiji (FOTO)

Izvor: RTRS | Datum:16.04.2024.

Predsjednik Srbije Aleksnadar Včuić, koji je sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom posjetio Bileću, rekao je da će Srbija pomoći ljudima u ovoj hercegovačkoj opštini jer joj je svaki dio srpskog naroda podjednako važan, ma gdje bio.

 

 

 
 
 
 
 
Prikaži ovu objavu u aplikaciji Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

 

- Razgovaramo sa ljudima o tome kako žive, šta im je potrebno i šta misle o svemu onome što pred cijelim srpskim narodom stoji kao jedan od najvećih izazova do sada. Hercegovački rječiti i otvoreni, govorili su mi o svom viđenju situacije, o ljubavi prema matici i spremnosti da podrže Srbiju u ovim teškim vremenima - napisao je Vučić na Instagramu.

 

On je istakao da će Srbija pomoći, jer joj je "svaki dio našeg naroda podjednako važan, ma gdje živio".

 

- Neizmjerno zahvalan na toplom dočeku i ogromnoj ljubavi koju su pokazali prema Srbiji - naveo je Vučić.

 

Dodik, Vučić i premijer Republike Srpske Radovan Višković jutros su u Bileći razogovarali sa načelnikom opštine Veselinom Vujovićem. 

 

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: