Počela 23. sjednica Skupštine Grada Trebinja | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Počela 23. sjednica Skupštine Grada Trebinja

Izvor: Trebinje Danas | Datum:29.04.2024.

 

Prijedlog odluke o usvajanju nacrta rebalansa budžeta Grada Trebinjna za ovu godinu, izvještaj o radu gradonačelnika te pojedinačni izvještaji o radu i rezultatima javnih ustanova i preduzeća, na dnevnom su redu 23. sjednice Skupštine Grada Trebinja. 

Pored ostalog, odbornici će raspravljati o izvještaju o poslovanju „Vodovoda“ Trebinje te davanju saglasnosti„Vodovodu“ na cijenu usluge isporuke vode Gradu sunca.

Među 24. tačke dnevnog reda su i prijedlog odluke o izmjeni i dopuni odluke o usvajanju Javne ustanove „Bazeni“, prijedlog odluke o uključivanju Doma zdravlja u lokalni trezor Grada Trebinja, prijedlog odluke o usvajanju Pravilnika o organizaciono-tehničkim uslovima korišćenja poljoprivrednog zemljišta u svojini RS na području grada, te prijedlog odluke o uslovima i načinu davanja u zakup dijela Autobuske stanice.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: