Opozicija opet napustila sjednicu u nedostatku argumenata | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Opozicija opet napustila sjednicu u nedostatku argumenata

Izvor: Herceg tv | Datum:29.04.2024.

Na današnjoj 23. sjednici skupštine opštine Trebinje opozicioni odbornici prisustvovali su diskusiji o sedam od ukupno 27 tačaka dnevnog reda. 

U nedostatku argumenata napustili su sjednicu. Ovaj postupak o čijoj su odluci jednoglasno odlučili još jednom je pokazao kako se suočavaju sa neistomišljenicima koji su ih u vise navrata ostavili bez rijeci. Da li su građani izabrali odbornike da govore u ime naroda i bore se za njihova prava ili da sjede u skupštinskim klupama, te napuste iste čim im odgovori "ne idu niz dlaku".

Predstava trebinjske opozicije uz istog režisera i mnogo puta ponovljeni scenario je prikazana i na današnjem zasjedanju skupštine grada Trebinja. Napuštanje sjednice postalo je ritual pulena opozicije. Stiče se opravdan utisak da nemaju sta prigovoriti trebinjskim vlastima, te tu beznadežnu situaciju rješavaju bježanjem.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: