Opozicija opet napustila sjednicu u nedostatku argumenata | Херцег Телевизија Требиње

Политика - Херцеговина

Opozicija opet napustila sjednicu u nedostatku argumenata

Извор: Herceg tv | Датум:29.04.2024.

Na današnjoj 23. sjednici skupštine opštine Trebinje opozicioni odbornici prisustvovali su diskusiji o sedam od ukupno 27 tačaka dnevnog reda. 

U nedostatku argumenata napustili su sjednicu. Ovaj postupak o čijoj su odluci jednoglasno odlučili još jednom je pokazao kako se suočavaju sa neistomišljenicima koji su ih u vise navrata ostavili bez rijeci. Da li su građani izabrali odbornike da govore u ime naroda i bore se za njihova prava ili da sjede u skupštinskim klupama, te napuste iste čim im odgovori "ne idu niz dlaku".

Predstava trebinjske opozicije uz istog režisera i mnogo puta ponovljeni scenario je prikazana i na današnjem zasjedanju skupštine grada Trebinja. Napuštanje sjednice postalo je ritual pulena opozicije. Stiče se opravdan utisak da nemaju sta prigovoriti trebinjskim vlastima, te tu beznadežnu situaciju rješavaju bježanjem.


Категорија: Херцеговина

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: