Petrović: Opozicija ništa ne radi, samo priča | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Petrović: Opozicija ništa ne radi, samo priča

Autor: Novinar Herceg | Izvor: Herceg RTV | Foto: Herceg tv | Datum:21.05.2024.

Potpredsjednik SNSD-a Luka Petrović je komentarišući aktuelnu političku situaciju u Trebinju istakao da opozicija ne radi, već samo priča.

 

Dodaje da opozicija nema stručan tim koji može da realizuje projekte važne za stabilnost Srpske.
"Prepustiti Republiku Srpsku amaterizmu, populizmu i društvenim mrežama da dijele plate, penzije i čuva Republiku, nije korektno sa naše strane", zaključuje Petrović.
On je istakao da je važna politička stabilnost Republike Srpske, te izrazio uvjerenje da građani žele i rješenja, a ne samo priču o problemima.
Dodaje da opozicija ne donosi praktična rješenja, već najčešće neopravdane primjedbe.
Više puta je opozicija pokazala nezainteresovanost kada je pitanju saradnja sa vlasti, posebno "Lista za pravdu i red", dodaje Petrović. "Prihod stranke je 1.400.000 KM za četiri godine, bez izvještaja o rashodima. Vi imate politički subjekta koji je jak na You Tube, portalu, udaranju na Crkvu, Srbiju...Interesantno je kako će to narod ocijeniti ovoga puta", zaključuje Petrović.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: