Petar Ivanković na čelu trebinjskog DNS-a i u narednom periodu, Bojan Šapurić predsjednik mladih | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Petar Ivanković na čelu trebinjskog DNS-a i u narednom periodu, Bojan Šapurić predsjednik mladih

Izvor: Herceg TV | Datum:16.03.2017.

Unutarstranački izbori, koji su sprovedeni u svim gradskim i opštinskim odborima Demokratskog Narodnog Saveza /DNS/, završeni su i u GO Trebinje.

Rezultat slika za dns trebinje petar ivanković

Na sinoć završenim unutarstranačkim izborima formiran je i novi Gradski odbor stranke, a uz predsjednika su imenovana i četiri potpredsjednika, predsjednik Odbora mladih i sekretar Gradskog odbora.

Za predsjednika, po prijedlogu svih mjesnih odbora DNS-a, izabran je Petar Ivanković.

"Stari i novi predsjednik GO DNS-a dr Petar Ivanković se zahvalio na ukazanom povjerenju te istakao da Demokratski Narodni Savez u Trebinju vodi ispravnu i zdravu politiku i da sve veći broj ljudi u ovom gradu prepoznaje politiku DNS-a, što pokazuje i rezultat proteklih izbora na kojima je DNS osvojio oko 1500 glasova" - saopšteno je iz DNS-a.

Za predsjednika gradskog odbora mladih, po prijedlogu mjesnih odbora, izabran je Bojan Šapurić.

Šapurić se zahvalio na ukazanom povjerenju te dodao "da su rezultati u protekle četiri godine vidljivi. Velika podrška našem odboru je bila neizostavna i od strane Gradskog odbora, a isto tako i od samog Predsjedništva mladih DNS- a Republike Srpske. Ujedno se možemo pohvaliti sa velikim brojem akcija koje su mladi sproveli u protekle četiri godine . U budućem periodu odredićemo dalje ciljeve i planove Odbora mladih te nastaviti sa još efektivnijim radom" - navodi se u saopštenju Gradskog odbora DNS-a Trebinje.

Funkciju sekretara Gradskog odbora u naredne četiri godine vršiće Maja Vuković.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: