Milović ili Govedarica: SNSD i SDS vodiće odlučujuću izbornu utakmicu u Gacku | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Milović ili Govedarica: SNSD i SDS vodiće odlučujuću izbornu utakmicu u Gacku

Izvor: trebinje live | Foto: Trebinje Live | Datum:08.07.2024.

 

Nekada bastion SDS-a, ali od prije četiri godine u Gacku vlada SNSD. Aktuelni načelnik Ognjen Milinković nije dobio podršku da ponovo bude kandidat, ali će se zato u Gacku ove jeseni voditi žestoka borba za svaki glas.

Oni koji su do sada uglavnom dirigovali iz prikrajka, sada su bili primorani da preuzmu odgovornost i kandiduju se za načelničku funkciju. Bolje reći, sve druge kojima su nudili kandidaturu i SNSD-u i SDS-u nisu željeli ni da čuju.

Tako su Srđan Milović iz SNSD-a i Vukota Govedarica iz SDS-a morali da preuzmu ono što su godinama vješto izbjegavali.

Ono što je sigurno, jedan od njih će nakon šestog oktobra otići u političku penziju, a do tada već uveliko traje borba za svaki glas.

SNSD očekuje pobjedu, a istog su stava i u SDS-u. Međutim, očigledno je da bi im račune mogao pomrsiti SPS-ov kandidat Siniša Mandić, ukoliko, kako se spekuliše po Gacku, ne povuče kandidaturu.

Ovo će svakako biti najzanimljiviji dio izbornog dana u istočnoj Hercegovini, jer je u svim drugim mjestima situacija oko pobjednika već sada i te kako jasna.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: