Na izborima u mjesnim zajednicama glasalo 4.700 Trebinjaca | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Na izborima u mjesnim zajednicama glasalo 4.700 Trebinjaca

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:20.03.2017.

 Na izborima za članove savjeta mjesnih zajednica, koji su održani ovog vikenda u osam gradskih i 10 seskih mjesnih zajednica, izabrano je 112 članova savjeta, rekao je za Radio Trebinje Nenad Milićević, v.d. načelnik Odjeljenja za opštu upravu Grada Trebinja.

Milićević je istakao da su izbori prošli bez problema i da su zadovoljni odzivom građana.

„Izašlo je oko 4.700 ljudi što je, s obzirom da su posljednji izbori za mjesne zajednice bili 2009. godine, odličan odziv. U gradskim mjesnim zajednicama najveća izlaznost je bila u Zasadu, gdje je svoje pravo iskoristilo 30,18% prijavljenih glasača, a među seoskim – u mjesnoj zajednici Podbrđe gdje je izašlo 34,56% punoljetnih građana“, navodi Milićević za naš radio.

On ističe da će za dva dana biti pozvani svi izabrani članovi savjeta mjesnih zajednica da potpišu mandate, te da će krajem sedmice biti održane prve konstitutivne sjednice savjeta, kada će biti izabrani i predsjednici mjesnih zajednica.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: