Nevesinje: Pred odbornicima Prijedlog plana budžeta za 2017. godinu | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Nevesinje: Pred odbornicima Prijedlog plana budžeta za 2017. godinu

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:29.03.2017.

Na narednoj sjednici Skupštine opštine Nevesinje koja je zakazana za petak, 31. marta odbornici bi trebalo da usvoje konačnu veziju budžeta za 2017. godinu.

PRED NEVESINJSKIM ODBORNICIMA PRIJEDLOG PLANA BUDŽETA ZA 2017. GODINU

Nacrt budžeta usvojen je na 4. sjednici Opštinskog parlamenta, a u međuvremenu je provedena i javna rasprava. Na osnovu iznesenih zahtjeva i sugestija, Odjeljenje za finansije pripremilo je Prijedlog plana budžeta prema kojem su prihodi i rashodi projektovani na iznos od  6.581.493 KM. U odnosu na Nacrt budžeta urađena je korekcija od 28.340 KM.

V.d. načelnika Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Siniša Bratić podnijeće informaciju o stanju u oblasti poljoprivrede, a predstaviće i Program razvoja ove privredne grane za 2017. godinu.

Na dnevnom redu 5. sjednice SO Nevesinje  je i Analiza  stanja u oblasti komunalne djelatnosti. V.d. direktora JP „Vodovod“ Slaviša Soknić informisaće odbornike o poslovanju preduzeća i planovima za unapređenje vodosnabdijevanja.

Opštinsko odjeljenje za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove pripremilo je nekoliko prijedloga odluka  kojima će biti utvrđene visine naknade zemljišne rente, uređenja  i zakupa građevinskog zemljišta za 2017. godinu.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: