Zamjenik gradonačelnika primio predstavnike kuglaškog saveza RS | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Zamjenik gradonačelnika primio predstavnike kuglaškog saveza RS

Izvor: Grad Trebinje | Foto: Grad Trebinje | Datum:30.03.2017.

Predsjednik Kuglaškog saveza Republike Srpske Ilija Prijić, zajedno sa članovima ovog Saveza, sastao se juče sa zamjenikom gradonačelnika Mirkom Ćurićem kako bi zajedno sagledali mogućnost za izgradnju nove kuglane u Trebinju, koja bi imala kapacitet za organizaciju i održavanje većih kuglaških turnira.

Zamjenik gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić je nakon sastanka rekao da će Grad Trebinje podržati ovu inicijativu i pokušati naći način da se omogući prostor za izgradnju 6 traka za kuglanje - koliko je, prema riječima predstavnika Saveza, dovoljno da bi se mogla održati veća republička i regionalna takmičenja.

"S obzirom na to da smo opredijeljeni za unapređenje sporta i promociju zdravijeg načina života, namjera nam je da omogućimo profesionalnim kuglašima, članovima hercegovačkih kuglaških klubova, ali i svim građanima, adekvatne uslove za kuglanje, održavanje turnira i rekreativno bavljenje ovim sportom", rekao je Ćurić.

IMG 3753

U Trebinju već četrnaest godina djeluje Kuglaški klub "Trebišnjica", a prema raspoloživim podacima Trebinje ima 27 aktivnih kuglaša.

Kuglanjem se profesionalno i rekreativno bave i građani Bileće u okviru KK "Hercegovac".

Kako je na sastanku rečeno, novom kuglanom se ne bi samo zadovoljile potrebe klubova i profesionalnih takmičara, već bi se upotpunila i sportsko-rekreativna ponuda Trebinja.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: