PDP birao novi gradski odbor | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

PDP birao novi gradski odbor

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:28.04.2017.

Na 6. redovnom saboru trebinjskog PDP-a izabran je sastav novog gradskog odbora, koji će stranku u Trebinju voditi u narednom četvorogodišnjem mandatu.

Više od stotinu saborskih delegata imenovalo je 67 članova gradskog odbora, dok će još 10 članova, kako je rečeno, biti naknadno izabrano.

Saboru su prisustvovali i predsjednik PDP-a Branislav Borenović, počasni predsjednik stranke Mladen Ivanić, potpredsjednik Igor Crnadak, partijski čelnici iz hercegovačke i drugih regija Srpske, te izaslanici stranaka koalicionih partnera.

Borenović je rekao da je vrh Partije demokratskog progresa danas u Trebinju kako bi dao punu podršku novom gradskom odboru stranke, uvjeren da će izabrani gradski odbor biti „bastion PDP i brana građanima Trebinja“.

PDP ostaje privržen razvoju ovog grada. Mi imamo velike planove na narednih opštim izborima i želimo u Trebinju da pobijedimo“, rekao je Borenović, dodajući da su za ovakva očekivanja glavni razlog „četiri godine uspješnog rukovođenja gradom“.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: